KONYA / CİHANBEYLİ - Kandil Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuzun bahçesini güzelleştirme faaliyelerimiz devam etmektedir. Okul müdürümüz ve öğrencilerimiz tarafından okul bahçemizde bulunan kale direklerimiz boyanmıştır.

Nis

OKULUMUZDA GELENEK HALİNE GELEN İFTAR YEMEĞİNDE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZLA BULUŞTUK.

Mrt

Okulumuzun mescidini ; mahalle esnafları ve öğretmen arkadaşlarımızın destekleriyle genişletip düzenlemeler yapıldı.

Mrt

ZİRAAT ODASINDAN SATIN ALINAN 45 MEYVE FİDANI ,ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN ÇALIŞMALARIYLA TOPRAKLA BULUŞTU.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. DANIŞMAN ÖĞRETMENİMİZ NACİYE KOYUNCU YA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy u Anma etkinliği Danışman Öğretmen Gülşen Çetiner tarafından gerçekleştirildi.

Şbt

11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ; TARİH ÖĞRETMENİMİZ ADEM AKTAŞ IN KONTROLÜNDE OKUL BAHÇESİ MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPTILAR.

OYUN ALANI ÇİZİMİ

TYT DENEME SINAVI ÖDÜLLER VERİLDİ

Şbt

15 Şubat 2024 tarihinde yapılan TYT-4 deneme sınavı sonuçlarını 774222 kurum kodu ve öğrenci numaranız ile linkten öğrenebilirsiniz.

TYT-4 DENEME SONUÇLARI

Şbt

OKULUMUZUN 12. SINIFLARA YÖNELİK HAZIRLADIĞI ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI YAPILDI.