KONYA / CİHANBEYLİ - Kandil Çok Programlı Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: kandil çpal

May

9 Mayıs Perşembe günü yapılan TYT-7 deneme sınavı sonuçlarınıza aşağıdaki linki tıkladıktan sonra
Kurum Kodu 774222 ve öğrenci numaranız ile öğrenci giriş bölümünden ulaşabilirsiniz.

TYT-7 SONUÇLARI

Nis

25 Nisan Perşembe günü yapılan TYT deneme sınavı sonuçlarınıza aşağıdaki linki tıkladıktan sonra

TYT-6 SONUÇLARI

Nis

Okulumuzun bahçesini güzelleştirme faaliyelerimiz devam etmektedir. Okul müdürümüz ve öğrencilerimiz tarafından okul bahçemizde bulunan kale direklerimiz boyanmıştır.

Mrt

19 Mart Salı günü yapılan TYT deneme sınavı sonuçlarınıza aşağıdaki linki tıkladıktan sonra

TYT-5 SONUÇLARI

Şbt

15 Şubat 2024 tarihinde yapılan TYT-4 deneme sınavı sonuçlarını 774222 kurum kodu ve öğrenci numaranız ile linkten öğrenebilirsiniz.

TYT-4 DENEME SONUÇLARI

Şbt